منتديات رومانسيات

Designed By: Abdallah El-Badawy
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخولنجوم اف امراديو روتانا

شاطر | 
 

 خلطة الجمبرى الرهيبه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
fatma_we_bas
مشرفة قسم الشعر والمطبخ
مشرفة قسم الشعر والمطبخ
avatar

انثى
السمك الماعز
عدد المساهمات : 1020
العمر : 27
دولتك ايه يا قمر؟؟ :
 دعاء  :
السٌّمعَة : 2
نقاط : 4360
تاريخ التسجيل : 30/10/2008

مُساهمةموضوع: خلطة الجمبرى الرهيبه   الإثنين فبراير 02, 2009 8:02 am

خلطة الجمبرى الرهيبه

المقادير:
1 كيلو جمبري او ربيان او قريدس -
3 ملاعق كبيره صلصه -
1 بصله متوسطه -
2 فص ثوم -
12 ربطة كسبره خضره -
2 ملعقه كبيره توابل السمك -
3 فلفل اخضر حراق او حار -
12 ملعقه صغيره فلفل اسمر -
12 ملعقه صغيره كمون او سنوت -
ملح -
12 كوب ماء صغير .

الطريقة:
تفرم الكسبره والبصل والفلفل الحراق والتوم حتى يصيروا زي الصلصله ويوضع
الجمبري بالقشر او بدون في طبق عميق وتوضع فوقه الخلطه والتوابل والصلصله
والملح والفلفل والكمون مع تظبيط الملح وتقلبيهم جيدا ثم تضيفي شويه ميه
صغيره لتصبح الخلطه لينه شويه ثم توضع في الثلاجه لمده لا تقل عن 6 ساعات
ويفضل لتاني يوم ثم يحمر الجمبري علي نار هاديه بواسطة مقلاه بها شوية زيت
ضغيره جدا ومتوزعه فيهاوبالهنا ممكن بباقي الخلطه تعملي رز ابيض رائع
وتقطعي فيه حتت جمبري هيتسلق مع الرز وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
PoPa
شـــخــصـية مهمة
شـــخــصـية مهمة
avatar

انثى
السرطان الثعبان
عدد المساهمات : 266
العمر : 29
دولتك ايه يا قمر؟؟ :
 دعاء  :
السٌّمعَة : 3
نقاط : 3849
تاريخ التسجيل : 13/04/2009

مُساهمةموضوع: رد: خلطة الجمبرى الرهيبه   الإثنين يونيو 22, 2009 6:39 pm

تسلم ايدك



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
خلطة الجمبرى الرهيبه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات رومانسيات :: منتديات المرأة :: مطبخ حواء طبخ الاكلات والاطباق :: الاسماك و الماكولات البحرية-
انتقل الى: